«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز پنج‌شنبه اعلام کرد که مسئله هسته‌ای ایران فقط از طریق دیپلماتیک قابل حل‌وفصل می‌باشد.

پوتین

به گزارش همشهری‌آنلاین، پوتین در دومین اجلاس روسیه و آسیای مرکزی تاکید داشت که ایران مایل به دنبال کردن مسیر دیپلماتیک برای حل‌وفصل برنامه مسئله هسته‌ای خود است.او گفت: ما با شرکای ایرانی خود در تماس نزدیک هستیم و عزم آنها را برای یافتن راه‌حل‌های قابل قبول متقابل و از سرگیری همکاری سازنده با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی احساس می‌کنیم.

به نوشته خبرگزاری تاس، رئیس‌جمهور روسیه تأیید کرد که با «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA)، به تفصیل در مورد وضعیت پیرامون برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کرده است. وی گفت: اگر توجه داشته باشید، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اخیراً از کشور ما بازدید کرد. ما این موضوع را به تفصیل مورد بحث قرار دادیم و او همچنین به تعهد طرف ایرانی برای حل همه مسائل اشاره کرد.

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در جریان سفرش به روسیه، تمایل ایران برای حل تمام مسائل مرتبط با توافق هسته‌ای را مورد تاکید قرار داده است.

به گفته پوتین «هنوز مسائل فنی وجود دارد، اما همه آنها، هنگامی که توافقات حاصل شده اجرا شوند، در دستیابی به توافق نهایی در مورد این مسئله بسیار پیچیده منطقه‌ای نقش خواهند داشت.»

وی همچنین با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی تمایلی به هیچ نوع رویارویی با ایران ندارد و به‌دنبال حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اوضاع» است، افزود: «ما به تماس‌ها با اسرائیل ادامه می‌دهیم و از رهبران اسرائیلی پیام‌هایی دریافت کرده‌ایم تا به دوستان ایرانی‌مان منتقل کنیم و آن این است که اسرائیل خواهان حل‌وفصل دیپلماتیک است و به دنبال درگیری نیست.»

کد خبر 984824
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار روسیه‌ و قفقاز

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 26
  • IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    42 4
    به نظر من اسراییل برای اصل غافلگیری دارد برنامه می ریزه
    • علیرضا IR ۲۱:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
      0 0
      %100 درست میگی باید آماده بود
    • IR ۲۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
      0 0
      دقیقا
  • احمد IR ۲۱:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    0 0
    نقشه ای برای غافل گیری مجدد ایران توافق فلسطین واسقاطیل بستن جبهه ای برای باز شدن جبهه دیگر حمله به ایران
  • محمد IR ۲۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    0 0
    اسراییل تمام تلاش خودش میکنه ایالات متحده آمریکا وارد درگیری گسترده کنه توانش پیدا کنند و حمایت آمریکا داشته باشند شکی نیست برای حمله به ایران. دنبال غافلگیری هستند
  • IR ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    0 0
    چه حرفا این حرفای اسراییل نیست بلکه حقه های اسراییله
  • عباس IR ۲۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    0 0
    بعید است جنگ نشود. ۹
  • خیبر خیبر یا صهیون IR ۲۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    0 0
    امان از مکر صهیون .
  • IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۸
    0 0
    خدا لعنت کنه اسرائیل رو و گروسی خائن رو.
  • منا CA ۰۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۸
    0 0
    باشه! نتانياهو به راستگويى و درستكارى و صداقت اصلا مشهوره.